• Посилання скопійовано

Міндоходів продовжує виконувати свої функції

Міністерство доходів і зборів продовжує виконувати свої функції з адміністрування податків, зборів і митних платежів

Міндоходів продовжує виконувати свої функції

Керівники територіальних органів доходів і зборів, структурних підрозділів центрального апарату та всі співробітники Міндоходів знаходяться на робочих місцях та виконують свої службові обов’язки. Призначення та звільнення з посад керівників територіальних органів доходів і зборів здійснюється виключно Міністром доходів і зборів України у законодавчому порядку.

На сьогодні забезпечується безперебійне надання громадянам, платникам податків та суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності всіх необхідних послуг.

У штатному режимі працюють і сервісні центри для платників та  митні пункти. 

Отримати консультації з питань застосування норм податкового та митного законодавства можна у Кол-центрі Міндоходів за номером 0-800-501-00-7.

Для скарг на протиправні дії працівників Міністерства та оперативного вирішення суперечливих питань, що виникли у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю і митного оформлення, пропонуємо звертатися до „Пульсу” - (044) 284-00-07.

Джерело: Міністерство доходів і зборів України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»