• Посилання скопійовано

Перевірити наявність податкового боргу можна онлайн

Компонент «Розрахунки з бюджетом» надає можливість платнику переглянути інформацію щодо стану його розрахунків з бюджетом онлайн

Перевірити наявність податкового боргу можна онлайн

Введення в експлуатацію сервісу «Електронний кабінет платника податків» внесло в життя платників низку важливих он-лайн послуг, які полегшують взаємовідносини з Міндоходів. За допомогою даного сервісу платники податків отримали можливість не лише підготувати, заповнити та надіслати податкову звітність в електронному вигляді, а й переглянути дані про стан розрахунків з бюджетом.

Облік розрахунків платника податків з бюджетом ведеться окремо за кожним податком, збором. Для цього за кожним податком або збором, належним платнику до сплати, у Міндоходів відкривається картка особового рахунку (КОР).

Компонент «Розрахунки з бюджетом» надає можливість платнику переглянути інформацію щодо стану його розрахунків з бюджетом за всіма відкритими КОР, зокрема інформацію про податковий борг, у розрізі податків, належних платнику до сплати, на задану дату та прогноз щодо платежів до кінця поточного року, не витрачаючи робочий час на відвідування органів Міндоходів.

Нагадуємо, що для роботи з «Електронним кабінетом платника податків» необхідно мати ключі електронного цифрового підпису, видані Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів або звернутися до Центру обслуговування платників ДПІ у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві, що  знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Турівська, 12, каб. 105.

Джерело: ДПІ у Подільському районі м. Києва

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»