• Посилання скопійовано

Затверджено нові довідники податкових пільг

Міндоходів затвердило Довідники податкових пільг №70/1 та №70/2. З текстом довідників пропонуємо ознайомитись на нашому сайті

Затверджено нові довідники податкових пільг

Міндоходів затвердило Довідник податкових пільг №70/1, що є втратами доходів бюджету, та Довідник інших податкових пільг №70/2 станом на 1.04.2014 року.

У цих довідниках надано перелік пільг з податку на прибуток, з оподаткування неприбуткових установ і організацій, плати за землю, податку на додану вартість, державного мита тощо, а також початок та кінець дії пільг.

Нагадуємо, що дані цих довідників використовуються платниками під час заповнення звіту про суми податкових пільг за формою, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2010 р. № 1233.

Ознайомитись із довідниками можна на нашому порталі в розділі "Довідники" >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»