• Посилання скопійовано

Уряд остаточно припинив діяльність Міндоходів

Кабмін доручив всі функції Міндоходів Державній фіскальній службі

Уряд остаточно припинив діяльність Міндоходів

Кабінет міністрів України розпорядженням від 17.07.2014 р. №651-р припиняє діяльність Міністерства доходів і зборів України.

У документі зазначено, що "відповідно до частини сьомої статті 5 Закону України “Про центральні органи виконавчої влади” підтримати пропозицію Голови Державної фіскальної служби про завершення здійснення заходів з утворення зазначеної Служби та можливість виконання нею функцій і повноважень Міністерства доходів і зборів, що припиняється".

Нагадаємо, що Державна фіскальна служба створена Кабміном згідно з постановою від 21.05.2014 р. № 160 як центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується КМУ, реорганізувавши Міндоходів шляхом перетворення (див. "Міндоходів замінила Державна фіскальна служба").

На початку липня Кабмін також оприлюднив Положення про Державну фіскальну службу України (Постанова від 21.05.2014 р. № 236). 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»