• Посилання скопійовано

Мінфін має намір змінити структуру податків

Зміни до Податкового Кодексу дозволять зняти зайві податки та розподілити навантаження

Мінфін має намір змінити структуру податків

«Зміни до податкового законодавства не передбачають збільшення сукупного фіскального навантаження на економіку. Це є певна трансформація, яка дозволяє зняти зайві податки, розподілити навантаження таким чином, щоб сукупне фіскальне навантаження не збільшувалось», - на цьому наголосив під час прес-конференції заступник Міністра фінансів Денис Фудашкін.

Заступник Міністра зазначив, що робота над текстом змін до Податкового кодексу України завершується. Відповідні пропозиції надіслані експертам для того, щоб вони могли ще раз переглянути їх та за потреби надати свої зауваження та коментарі.

Текст із узагальненими результатами обговорення серед експертів буде винесений на громадське обговорення та розміщений на сайті Міністерства фінансів. 

«Ми розраховуємо завершити обговорення з експертами до кінця цього тижня. Відпрацюємо з експертами остаточний текст, який буде розміщено на сайті для того, щоб ще більшим загалом обговорити його. Після цього внести на розгляд Кабміну, я сподіваюсь, що до кінця цього місяця», - зазначає заступник Міністра фінансів.

Як зазначає Денис Фудашкін, введення змін до Податкового Кодексу плануватиметься тільки з наступного року.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»