• Посилання скопійовано

В Луганській області починається виплата зарплат і пенсій: запрацювало Держказначейство

З вівторка Держказначейство відновлює роботу на Луганщині

В Луганській області починається виплата зарплат і пенсій: запрацювало Держказначейство

Служба Держказначейства України відновила свою роботу в 13 містах і районах Луганської області і вже з 26-27 серпня на цих територіях буде відновлено фінансування зарплати працівникам бюджетної сфери, видатків на медикаменти, продукти харчування, енергоносії бюджетників. Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації, передає УНН.

Відновити казначейське обслуговування вдалося завдяки зусиллям фахівців луганського філії "Укртелекому", Луганської облдержадмінстрації, держказначейскої служби України, які змогли створити резервні канали зв'язку.

"Також відновлює свою роботу Головне управління держказначейства в Луганській області, яке 31 липня було передислоковано в Сватове. Продовжиться фінансування 232 обласних бюджетних установ медицини, освіти, культури, соцзахисту. А також соцвиплати, субвенції та дотації з державного бюджету. Поки відкрито казначейське обслуговування в містах: Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк; районах: Біловодському, Білокуракинському, Кременнському, Марковкському, Міловському, Новопсковському, Новойдарському, Сватівському, Троїцькому, Білокуракинському", - йдеться у повідомленні.

Луганська облдержадміністрація вживає всі можливі заходи, щоб забезпечити соціальні виплати, пенсії, зарплати громадянам проживаючим в зоні АТО. Такі механізми опрацьовуються. Так, наприклад, пенсіонери Попаснянського району, які отримують свої пенсії на банківські карти, зможуть отримати свої пенсії за два останні місяці через банківські установи міста Лисичанська.

Робота по забезпеченню грошових виплат жителям області триває.

Джерело: УНН

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»