• Посилання скопійовано

Податкова реформа: презентація від Мінфіну

Міністерство фінансів найближчим часом планує подати на розгляд Уряду та Верховної Ради проект податкової реформи

Податкова реформа: презентація від Мінфіну

До розробки податкової реформи були залучені також представники громадськості, бізнес-асоціацій, українські та іноземні експерти. Водночас, за словами радника Міністра фінансів, колишнього Міністра фінансів та "батька" податкової реформи Словаччини Івана Міклоша, хоча в Україні існує загальна згода, що податкова реформа повинна бути радикальною, не всі розуміють, що саме це означає. 

«Справжня радикальна реформа означає запровадження податкової системи, яка є відносно фіскально нейтральною протягом певного нетривалого періоду (перший рік), але при цьому створює передумови для відчутного економічного зростання, притоку інвестицій, створення нових робочих місць та покращення умов для підприємницької діяльності», - зазначає з цього приводу Іван Міклош.

Міністерство фінансів підготувало презентацію, що дасть змогу ознайомитись, які ще критично важливі для бізнесу проблеми повинна вирішити податкова реформа (та можливі варіанти їх вирішення), аби дійсно спростити умови для ведення бізнесу в нашій країні, усунути суперечності у трактуванні Податкового кодексу і стати дійсно "радикальною реформою".

Презентація - Податкова реформа – не лише про ставки податків….pdf 

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»