• Посилання скопійовано

Мораторій на проведення податкових перевірок у напрямі міжнародного співробітництва не поширюється

Положеннями міжнародних договорів України про обмін податковою інформацією не передбачено винятків щодо непроведення податкових перевірок у напрямі міжнародного співробітництва

Мораторій на проведення податкових перевірок у напрямі міжнародного співробітництва не поширюється

ДФСУ у листі від 20.04.2015 р. № 14089/7/99-99-12-01-02-17 розглянула питання щодо порядку обміну податковою інформацією відповідно до підписаних Україною міжнародними договорами, враховуючи введений мораторій на проведення податкових перевірок та повідомила.

Обмін податковою інформацією відбувається лише за наявності відповідних міжнародних договорів, учасником яких є Україна та якими передбачається обмін податковою інформацією, зокрема, про уникнення подвійного оподаткування, про взаємну адміністративну допомогу та про обмін податковою інформацією.

Положеннями міжнародних договорів України про обмін податковою інформацією, які є складовою податкового законодавства України, не передбачено винятків щодо непроведення податкових перевірок у напрямі міжнародного співробітництва.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»