• Посилання скопійовано

Порядок повернення помилково/надміру сплачених в бюджет коштів знову планують змінити

Заплановано врегулювати механізм повернення таких коштів з місцевих бюджетів на непідконтрольних територіях, а також спрощення процедури повернення коштів помилково або надміру зарахованих на рахунки з обліку власних надходжень бюджетних установ

Порядок повернення помилково/надміру сплачених в бюджет коштів знову планують змінити

На сайті Мінфіну оприлюднено проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до Порядку повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів».

Завантажити документ >>>

Проект наказу розроблено у зв'язку з необхідністю врегулювання механізму повернення помилково або надміру сплачених коштів до місцевих бюджетів, які знаходяться на територіях тимчасово непідконтрольних Уряду України та з метою спрощення процедури повернення коштів помилково або надміру зарахованих на рахунки з обліку власних надходжень бюджетних установ.

Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати 

  • у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступною адресою:
  • Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail: ustinova@minfin.gov.ua.
  • Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, 01011, м. Київ – 8, вул. Арсенальна,9/11

На підставі: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»