• Посилання скопійовано

Оподаткування нерухомості в Криму та на території АТО: листівка від ДФСУ

Податківці оприлюднили листівку "Оподаткування нерухомості на тимчасово окупованій території України та території проведення антитерористичної операції"

Оподаткування нерухомості в Криму та на території АТО: листівка від ДФСУ

ДФСУ на офіційному сайті оприлюднила листівку, в якій роз'яснила нюанси оподаткування нерухомості на тимчасово окупованій території України та території проведення антитерористичної операції.

Зокрема, враховуючи складну економічну та політичну ситуацію, що склалася в країні, а також з метою виконання зобов’язань зі сплати податків особами, які є власниками об'єктів житлової та/або нежитлової нерухомості на території АР Крим та м. Севастополя, ДФС України пропонує подавати до контролюючого органу за місцем свого знаходження податкові декларації та сплачувати податок на нерухомість до місцевого бюджету за місцем свого знаходження.

Щодо територій проведення АТО, то Законом від 02.09.2014 р. № 1669-VII, яким визначено тимчасові заходи для забезпечення підтримки госпсуб'єктів на такій території, не передбачено звільнення від подання звітності та сплати податку на нерухоме майно.

Функціональні обов'язки з обслуговування платників податків, які перебувають на обліку в територіальних органах ДФС, що знаходяться на тимчасово неконтрольованій території Донецької та Луганської областей, покладені на територіальні органи ДФС відповідно до наказу від 07.01.2014 р. № 256.

Про рахунки та банківські реквізити для перерахування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, можна ознайомитись:

Завантажити Листівку >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»