• Посилання скопійовано

Отримати Свідоцтво платника ПДВ допоможе якісна консультація ДПС

З початку 2012 року у столиці видано понад 4,3 тисячі Свідоцтв платника ПДВ, що у 2,6 рази більше, ніж за аналогічний період минулого року. Але кількість виданих Свідоцтв ПДВ могла би бути значно більшою. Про це повідомила Голова ДПС у м. Києві Ірина Носачова.

«Ми прагнемо до того, щоб всі, хто звертається до податкової і дійсно бажає працювати та сплачувати податки, мав таку можливість – отримати Свідоцтво платника ПДВ, а не відмову», – зауважила Ірина Вікторівна.

Саме з цією метою в райДПІ створені спеціалізовані консультаційні пункти, які працюють: у робочі дні – з 9:00 год. до 20:00 год., у суботу – з 9:00 год. до 16:00 год. До їх обов’язків входить, зокрема, й надання допомоги при заповненні заяви № 1-ПДВ. Отже, правильно заповнена заява, дає право на отримання Свідоцтва ПДВ за 6 днів, а не відмову у реєстрації.

Самостійно ознайомитись з новим бланком заяви за формою №1-ПДВ можна на Веб-сайті ДПС у м. Києві (www.kyivsta.gov.ua) у рубриці «Бланки податкової звітності» у підрубриці «Облік платників податків».

 

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»