• Посилання скопійовано

Зміни до Порядку використання ПДВ переробними підприємствами

Постанова КМУ від 26.09.2012 р. №986 «Про внесення змін до Порядку використання сум податку на додану вартість, сплачених переробними підприємствами до спеціального фонду державного бюджету»

КМУ внесла зміни до Порядку використання сум ПДВ, сплачених підприємствами до спеціального фонду держбюджету.
Змінами встановлено, що дотація за проданий на забій молодняк великої рогатої худоби виплачується фізичним особам, фізичним особам — членам виробничих або обслуговуючих сільськогосподарських кооперативів, а також фермерським господарствам за умови його вирощування ними в їхніх господарствах протягом не менш як три місяці до моменту продажу на забій.
Датою, від якої відлічуються три місяці вирощування, вважається дата видачі паспорта великої рогатої худоби, а в разі набуття ідентифікованих твариндата їх прибуття в господарство нового власника, зазначена у паспорті великої рогатої худоби, засвідчена печаткою державної установи ветеринарної медицини.
Дотація надається за 1 кілограм прийнятої живої ваги в таких розмірах:
— 2,5 грн за молодняк великої рогатої худоби живою масою не менш як 330 кг;
— 1,5 грн за свиней (крім свиноматок і кнурів) живою масою від 100 до 120 кг;
— 1 грн за свиней (крім свиноматок і кнурів) живою масою від 120 до 150 кг.

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»