• Посилання скопійовано

Збільшено неоподатковану ПДВ вартість товарів при їх ввезенні та вивезенні з України

Граничну вартість товарів збільшено з 100 до 150 євро, незалежно від митного режиму розміщення товарів

Збільшено неоподатковану ПДВ вартість товарів при їх ввезенні та вивезенні з України

З 1 квітня збільшено граничну вартість товарів, які можна ввозити чи вивозити з України, без сплати ПДВ, з 100 до 150 євро, незалежно від митного режиму розміщення товарів (пп. 196.1.16 ПКУ).

В той же час неоподатковану фактурну вартість товарів, які ввозяться в Україну у несупроводжуваному багажі та у міжнародних поштових і експрес-відправленнях, зменшено з 300 до 150 євро. Причому для міжнародних експрес-відправлень зазначена неоподаткована вартість багажу встановлена для одного одержувача від одного відправника в одному відправленому багажі, а не для одного одержувача протягом однієї доби, як було раніше (пп. 196.1.17 ПКУ).

Джерело: ГУ ДФС у Львівській області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»