• Посилання скопійовано

У 2015 році аграрії матимуть спеціальний режим оподаткування

Наступного року буде робота над прийняттям нового Податкового, Митного та Бюджетного кодексів у зв'язку з прийняттям нової Конституції України

У 2015 році аграрії матимуть спеціальний режим оподаткування

В Государственном бюджете на 2015 год останется специальный режим обложения налогом на добавленную стоимость, который существует в агросекторе. Об этом сказал министр аграрной политики и продовольствия Игорь Швайка.

«Основные направления бюджетного процесса на 2015 год сегодня одобрены Кабинетом министров. Резкого изменения налогообложения не предусматривается. Специальный режим налогообложения налога на добавленную стоимость, существует сейчас в агросекторе, сохраняется. И по нему отдельное решение не принято», — сказал министр.

Швайка также рассказал, что в 2015 году будет работа над принятием нового Налогового, Таможенного и Бюджетного кодексов в связи с принятием новой Конституции Украины.

Джерело: УНН

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»