• Посилання скопійовано

В податковій накладній можна вказувати номер мобільного

Податкова накладна, в якій платником ПДВ зазначено номер мобільного телефону, не вважається заповненою з порушеннями

В податковій накладній можна вказувати номер мобільного

ДФСУ у роз'ясненні від 26.09.2014 р. нагадала, що формою податкової накладної, крім обов'язкових реквізитів передбачені й інші додаткові реквізити, зокрема, "Номер телефону" продавця та покупця.

Для заповнення рядка "Номер телефону" передбачено десять клітинок, які заповнюються у числовому форматі. При заповненні цього рядка слід зазначати телефонний номер абонента з кодом населеного пункту або відповідним кодом мобільного оператора. Номер телефону вирівнюється по правому краю поля і не повинен містити жодних інших знаків та символів.

Враховуючи вищезазначене, податкова накладна, в якій платником ПДВ зазначено номер мобільного телефону (за умови вірно заповнених всіх обов'язкових реквізитів та інших рядків), не вважається заповненою з порушеннями.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»