• Посилання скопійовано

Мінфін встановив порядок оприлюднення інформації про відшкодування ПДВ

Затверджено форму інформації про обсяги відшкодування ПДВ з держбюджету та Порядок формування і оприлюднення податкової інформації, пов'язаної з відшкодуванням ПДВ

Мінфін встановив порядок оприлюднення інформації про відшкодування ПДВ

Мінфін наказом від 08.10.2014 р. №1016 затвердив форму інформації про обсяги відшкодування податку на додану вартість з державного бюджету та Порядок формування і оприлюднення податкової інформації, пов'язаної з відшкодуванням податку на додану вартість з державного бюджету.

Інформація про відшкодування ПДВ з державного бюджету складається з урахуванням строків проведення такого відшкодування, та у розрізі платників податку.

Інформація складається з:

- залишку сум вимог на відшкодування на початок періоду (року) (активних до відшкодування);

- відшкодованого податку, виплаченого у грошовій формі, у тому числі автоматичного відшкодування;

- зарахованих сум податку, заявлених на рахунки платників, у зменшення податкових зобов'язань;

- відхилених вимог на відшкодування, заявлених на поточний рахунок;

- нових вимог на відшкодування податку на рахунок платника у банку;

- залишку сум вимог на відшкодування податку на кінець періоду (активних до відшкодування), у тому числі неврегульованих вимог на відшкодування ПДВ, які було подано раніше ніж за 74 дні до завершення періоду.

Формування та оприлюднення такої інформації здійснює ДФС не пізніше 10 робочого дня, що настає за останнім днем звітного місяця, на своєму офіційному веб-сайті в мережі Інтернет.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»