• Посилання скопійовано

У Раді пропонують відстрочити запровадження ПДВ-рахунків до 1 липня

Комітет ВР з питань податкової та митної політики пропонує уряду і парламенту відстрочити введення ПДВ-рахунків до 1 липня 2015 року

У Раді пропонують відстрочити запровадження ПДВ-рахунків до 1 липня

Комитет ВР по вопросам налоговой и таможенной политики предлагает правительству и парламенту отсрочить введение НДС-счетов до 1 июля 2015 года – для проведения тестирования системы администрирования НДС. Об этом говорится в решении комитета.

“Комитет решил предложить Кабинету министров Украины в недельный срок внести на рассмотрение Верховной Рады Украины комплексные изменения по усовершенствованию системы электронного администрирования налога на добавленную стоимость, предусмотрев, в частности … введение в действие системы электронного администрирования НДС с учетом проведенного тестирования системы электронного администрирования НДС с 1 июля 2015 года”, – сказано в документе.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»