• Посилання скопійовано

З 5 січня реєстрація податкових накладних в Єдиному реєстрі - за новими формами

Податківці повідомили, що з 5 січня 2015 року реєстрація податкових накладних та Розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних буде здійснюватись за новими формами

З 5 січня реєстрація податкових накладних в Єдиному реєстрі  - за новими формами

Згідно з повідомленням на офіційному сайті ДФСУ, починаючи з 5 січня 2015 року реєстрація податкових накладних та Розрахунків коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної в Єдиному реєстрі податкових накладних буде здійснюватись за формами, затвердженими наказом Мінфіну від 14.11.2014 р. №1129:

  • J/F1201007- податкова накладна,
  • J/F1201107-додаток до податкової накладної,
  • J/F1201207- розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної).

Додатково податківці звертають увагу, що квитанції про прийняття/не прийняття податкових накладних та розрахунків коригування до податкової накладної будуть надходити у форматі xml  відповідно стандарту, затвердженого наказом Міндоходів  від 29.11.2013 р. № 729 «Про затвердження Формату (стандарту) електронного документа звітності суб'єктів господарювання та Опису довідників, що публікуються з Форматом (стандартом) електронного документа звітності суб’єктів господарювання».

Окрім того, з 5 січня 2015 року впроваджується в дослідну експлуатацію новий електронний сервіс. За надісланим Запитом платники податків будуть мати можливість отримати в електронному вигляді податкові накладні, які зареєстровані в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»