• Посилання скопійовано

Додатковий імпортний збір включатиметься до бази оподаткування ПДВ

ДФСУ розяснила, що в разі опублікування Законів, якими запроваджується додатковий імпортний збір, такий збір включатиметься до бази оподаткування ПДВ

Додатковий імпортний збір включатиметься до бази оподаткування ПДВ

ДФСУ в листі від 20.01.2015 р. № 2806/7/99-99-25-01-17 нагадала, що Законами №73-VIII та №74-VIII передбачено запровадження додаткового імпортного збору після завершення консультацій з міжнародними фінансовими організаціями та опублікування відповідного рішення Кабінету Міністрів України.

У відповідності до цих законів додатковий імпортний збір включено до переліку особливих видів мита, які, в свою чергу, є різновидом мита.

Отож, у разі набрання чинності вищезазначених законів при нарахуванні ПДВ до бази оподаткування цим податком включатимуться суми додаткового імпортного збору.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»