• Посилання скопійовано

Вебінар ДФС: система електронного адміністрування ПДВ

ГУ ДФС у Черкаській області провело вебінар з актуальних питань роботи системи електронного адміністрування ПДВ

Вебінар ДФС: система електронного адміністрування ПДВ

ГУ ДФС у Черкаській області пропонують переглянути проведений 11 вересня вебінар з питань роботи системи електронного адміністрування ПДВ.

Консультації надавали  заступник начальника Головного управління ДФС у Черкаській області Микола Гріднєв та заступник начальника відділу контролю за декларуванням ПДВ Наталія Ткаченко.

Переглянути відео можна тут >>> 

Як зазначив Микола Гріднєв: «Оскільки тема на часі – це четвертий вебінар з питань роботи системи електронного адміністрування податку на додану вартість». Усього ж в межах проекту «Допомога платнику», що стартував у липні цього року, відбулось шість вебінарів. «Ми продовжуємо отримувати щодня дуже багато питань з місць. Оскільки правильне заповнення та подання декларації з ПДВ дуже важливе для нас і для платників, то кріммасиву корисної інформації ми відповімо на всі запитання», – сказав він.

Також він нагадав про можливість надсилання додаткових запитань за викладеною темою ще протягом тижня з дати вебінару на адресу проекту help_payer@ukr.net.

 Презентація лекторів, актуальні листи ДФСУ  та відповіді на усі питання учасників вебінару (у т.ч. не озвучені під час онлайн трансляції) викладені на суб-сайті головного управління ДФС у Черкаській області >>>

Наступний вебінар відбудеться 18 вересня  і буде присвячений детальному висвітленню порядку складання та подання звітності з ЄСВ та повідомленню ДФС про прийняття працівника на роботу. Початок трансляції о 10-00 год. на сайті dopomogaplatnyku.ck.ua. Лектори:начальник відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб та майнових податків ГУ ДФС у Черкаській області Віталій Лушников та завідувач сектору адміністрування єдиного внеску Наталія Бойко

На підставі: ДФС у Черкаській області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»