• Посилання скопійовано

У разі уточнення звітності за червень реєстраційна сума не підлягає перерахунку

Реєстраційна сума збільшується на суму від'ємного значення, що задекларована виключно у декларації з ПДВ за червень 2015 року та не підлягає перерахунку внаслідок уточнення показників такої звітності

У разі уточнення звітності за червень реєстраційна сума не підлягає перерахунку

ДФСУ у листі 09.11.2015 р. №23850/6/99-99-19-03-02-15 нагадує, що після "обнуління" показників формули реєстраційна сума збільшувалась:

 - на суму від'ємного значення, що зараховується до складу податкового кредиту наступного звітного (податкового) періоду,

 - та суму непогашеного від'ємного значення попередніх звітних (податкових) періодів на кінець поточного звітного (податкового) періоду, що зазначено в звітності з ПДВ за червень 2015 року.

На таку суму платником ПДВ було збільшено розмір суми податкового кредиту за звітний період липень 2015 року.

Отже, реєстраційна сума збільшується на суму від'ємного значення, що задекларована платником податків виключно у рядках 24 та 31 декларації з ПДВ за червень 2015 року та не підлягає перерахунку внаслідок уточнення показників такої звітності.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»