• Посилання скопійовано

ДФСУ готується до блокування ПН/РК. З 20 по 22 березня зареєструвати їх буде неможливо

ДФСУ повідомила, що о 23:00 20 березня та максимум до 10:00 22 березня буде припинено роботу ЄРПН та деяких електронних сервісів для платників ПДВ

ДФСУ готується до блокування ПН/РК. З 20 по 22 березня зареєструвати їх буде неможливо

Нагадаємо, що з з 22 березня 2018 року знову запрацює блокування ПН/РК (згідно з постановою КМУ від 21.02.2018 р. №117, якою затверджено порядки з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН). Про це ми розповідали тут , а  самі порядки докладно аналізували в аналітиках тут і і тут.

У зв'язку з цим ДФСУ починає готуватися до відновлення блокування ПН/РК. Згідно з повідомленням на офіційному веб-сайті, з метою реалізації норм п. 201.16 Закону №2245, проводитимуться технологічні та регламентні роботи в автоматизованих системах ДФС 

У зв’язку з цим о 23 годині 00 хвилин 20 березня 2018 року тимчасово буде припинено роботу Єдиного реєстру податкових накладних та деяких електронних сервісів для платників ПДВ в ІТС «Електронний кабінет».

Функціонування ЄРПН та електронних сервісів буде відновлено після завершення технічних робіт, але не пізніше 10 години 00 хвилин 22 березня 2018 року.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»