• Посилання скопійовано

Узагальнююча консультація: пенсійний збір при купівлі валюти

Міндоходів затвердило Узагальнюючу податкову консультацію про сплату збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з операцій купівлі іноземної валюти

Узагальнююча консультація: пенсійний збір при купівлі валюти

Міндоходів наказом від 01.07.2014  № 365 затвердило Узагальнюючу податкову консультацію про сплату збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з операцій купівлі іноземної валюти у якій, зокрема, повідомило наступне.

Враховуючи те, що нарахування, утримання та перерахування пенсійного збору при купівлі безготівкової інвалюти здійснюється банками за дорученням клієнтів банку, суми утриманого та перерахованого на рахунки Держказначейства збору не включаються до складу, відповідно, доходу та витрат при визначенні об’єкта оподаткування податком на прибуток такими банками.

При цьому, у разі сплати збору за власними операціями банку, сума сплаченого банком пенсійного збору враховується при визначенні оподатковуваного прибутку у складі інших операційних витрат.

Переглянути весь документ >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»