• Посилання скопійовано

Як кримським платникам сплатити консолідований податок?

Платники податку на прибуток із місцезнаходженням в Криму, які мають відокремлені підрозділи на іншій території України, не можуть сплачувати податок на прибуток підприємств на консолідованій основі

Як кримським платникам сплатити консолідований податок?

ДФСУ  у листі від 03.12.2014 р. №13127/7/99-99-19-02-01-17 зазначила, що платники податку на прибуток підприємств з місцем розташування на іншій території України, які мають відокремлені підрозділи в Криму, та прийняли рішення про сплату консолідованого податку на прибуток, провадять сплату такого податку консолідовано за своїм місцезнаходженням та місцезнаходженням відокремлених підрозділів з місцем розташування на іншій території України.

При цьому при розрахунку показників консолідованої податкової декларації з податку на прибуток не враховуються доходи/витрати відокремлених підрозділів, які розташовані на території вільної економічної зони "Крим", за період тимчасової окупації.

Платники податку на прибуток із місцезнаходженням на території вільної економічної зони "Крим", які мають відокремлені підрозділи на іншій території України, не можуть сплачувати податок на прибуток підприємств на консолідованій основі. Такі відокремлені підрозділи із місцезнаходженням на іншій території України сплату податку на прибуток здійснюють самостійно як окремі платники цього податку на такій іншій території України.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»