• Посилання скопійовано

Обчислення та сплата податку на прибуток: телефонна лінія

Сьогодні з 14.00 по 16.00 відбудеться гаряча телефонна лінія на тему „Особливості обчислення та сплати податку на прибуток підприємств”

Обчислення та сплата податку на прибуток: телефонна лінія

Державна фіскальна служба України 05 листопада 2015 року з 14.00 до 16.00 у редакції журналу “Вісник. Право знати все про податки та збори” проведе сеанс „прямої” телефонної лінії на тему „Особливості обчислення та сплати податку на прибуток підприємств”.

На запитання платників відповідатиме начальник управління методології податку на прибуток підприємств Департаменту методологічної роботи з питань оподаткування Задорожний Олексій Миколайович.

Усі бажаючі можуть поставити свої запитання за номером „гарячої” телефонної лінії: (044) 501-06-42.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»