• Посилання скопійовано

Безоплатно отримати ключі ЕЦП можна в ДПС

Я маю намір надавати податкову звітність в електронному вигляді. До якої організації необхідно звернутися для отримання ключів електронного цифрового підпису? Чи можливо отримати ключі безкоштовно?

Для придбання відкритих ключів електронного цифрового підпису Вам необхідно звернутися до одного з семи акредитованих центрів сертифікації ключів.

На веб-сайті ДПС України за адресою www.sts.gov.ua у розділі «Електронна звітність» розміщено перелік, адреси та телефони зазначених акредитованих центрів сертифікації ключів.

З 30 травня 2012 року Акредитований центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Державної податкової служби (АЦСК ІДД ДПС) розпочинає надання платникам податків безоплатних послуг електронного цифрового підпису за адресою: 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, у приміщенні Центру обслуговування платників податків, кабінет №133, тел. (032) 297-39-85.

З відповідей під час «гарячої лінії» начальника відділу інформатизації та обліку платників податків ДПІ у Сокальському районі Чаплика Я.П.

 

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»