• Посилання скопійовано

Статистика приймає звіти, підписані безплатними ключами ЕЦП від податкової інспекції

18 жовтня 2012 платники податків отримали довгоочікувану можливість здавати звітність в Статистичне управління, підписуючи її безплатними ключами ЕЦП від податкової інспекції

Достигнута договоренность между Налоговой службой и Статистическим управлением Украины об унификации инструментов для подписания отчетов в эти органы. 
Это стало возможным и благодаря усилиям компании iFin, осуществившей программную совместимость использования ключей, выдаваемых налоговой инспекцией для подписания и сдачи электронных отчетов в статистику.
Теперь все пользователи сервисов iFinZvitи iFinОнлайн бухгалтерия, начиная с 18 октября 2012 года, могут сдавать отчеты в налоговую инспекцию и Статистику, подписанные бесплатными ключами ЭЦП, выдаваемыми Сертификационными центрами налоговой службы.

На підставі: iFin

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»