• Посилання скопійовано

Скасувати сертифікати ключів можна в будь-якому представництві акредитованого Центру

Міндоходів нагадує користувачам цифрових підписів, які отримали такі послуги на території Луганської та Донецької областей, що скасувати сформований сертифікат ключа можна у будь-якому представництві акредитованого Центру сертифікації ключів Міндоходів

Скасувати сертифікати ключів можна в будь-якому представництві акредитованого Центру

Міндоходів нагадує користувачам цифрових підписів, які отримали такі послуги на території Луганської та Донецької областей, що скасувати сформований сертифікат ключа можна у будь-якому представництві акредитованого Центру сертифікації ключів Міндоходів.

Для цього юридичні та фізичні особи повинні подати письмову заяву відповідно до встановленого Регламентом порядку. Заява фізичної особи має бути засвідчена особистим підписом, а юридичної – підписом уповноваженого представника та печаткою юридичної особи.

Якщо ж заявник не може цього зробити через втрату реєстраційних та інших документів, на підставі яких формувались сертифікати, він має право звернутися до представництв Центру із заявою про таке скасування у зв’язку з компрометацією особистих ключів. У такому випадку встановлення власника цифрового підпису здійснюється за паспортом громадянина України та копією картки платника податків (за наявності).

Оформити відповідне звернення та отримати усю необхідну консультацію можна в адміністраторів реєстрації представництв АЦСК ІДД Міндоходів, перелік яких розміщено тут >>>

Джерело: Міністерство доходів і зборів України

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»