• Посилання скопійовано

Акредитований центр сертифікації ключів ДФС про скасування посилених сертифікатів

ДФС рекомендує скасовувати або блокувати власні посилені сертифікати за заявою у письмовій формі, яку необхідно подати до АЦСК ІДД ДФС протягом робочого дня, або за електронним запитом

Акредитований центр сертифікації ключів ДФС про скасування посилених сертифікатів

Про це йдеться на веб-сайті АЦСК ІДД ДФС.

Звертаємо увагу, що процедура скасування або блокування за електронним запитом здійснюється цілодобово за допомогою надійного засобу електронного цифрового підпису «ІІТ Користувач ЦСК-1» та особистого ключа підписувача. У цьому випадку заявник звільняється від оформлення паперових документів та відвідування відокремленого пункту реєстрації АЦСК ІДД ДФС, а інформування підписувача про скасування або блокування посиленого сертифіката здійснюються у режимі реального часу. 

Процедуру cкасування або блокування власного посиленого сертифіката за електронним запитом наведено в пп. 5.9. та 5.10. п. 5 Настанови користувача «ІІТ Користувач ЦСК-1» та у «Відеоінструкції по скасуванню посилених сертифікатів за електронним запитом».

Джерело: АЦСК ІДД ДФС

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»