• Посилання скопійовано

Як підприємцеві отримати інформацію про доходи в електронному вигляді

Чи може підприємець – платник єдиного податку чи "загальносистемник" отримати інформацію про доходи в електронному вигляді та за який період? Консультує ДФСУ

Як підприємцеві отримати інформацію про доходи в електронному вигляді

ДФСУ у підкатегорії 140.06 ресурсу "ЗІР" зауважує, що  отримання підприємцем – платником єдиного податку або фізичною особою – підприємцем, яка перебуває на загальній системі оподаткування, інформації про доходи здійснюється у приватній частині особистого електронного кабінету платника. До нього можна увійти за адресою https://cabinet.sfs.gov.ua або скориставшись на веб-порталі ДФС (sfs.gov.ua) банером «Електронний кабінет платника», з використанням лише електронного цифрового підпису фізичної особи. 

Відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надаються за останні три роки (поквартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 60 днів після його закінчення.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»