• Посилання скопійовано

Використання програми «1С», придбаної до введення санкцій, не є порушенням - СБУ

СБУ роз'яснила, чого чекати бухгалтерам, які продовжують використовувати "1С: Бухгалтерія"

Використання програми «1С», придбаної до введення санкцій, не є порушенням - СБУ

СБУ у листі від 28.06.2017 р. №30/1/5-4716 зазначила, що використання госпрозрахунковими підприємствами програмного продукту "1С: Бухгалтерія" за ліцензіями, що були придбані ними до набрання чинності Указу Президента України від 15.05.2017 р. №133/2017, не є порушенням чинного законодавства України.

За виявленими фактами порушення чинного законодавства України Службою безпеки України вживатимуться заходи відповідно до її завдань, передбачених ст. 2 Закону про СБУ.

Виключний перелік юросіб, щодо яких застосовано обмежувальні заходи (санкції), міститься в додатку 2 до рішення Ради безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", уведеного в дію Указом №133/2017.

Усі новини на тему>>

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»