• Посилання скопійовано

Реорганізація ФСС: яка доля договорів щодо подання електронної звітності?

Договори щодо подання електронної звітності, які були укладені з Центральною МВД КМВ ФСС з ТВП, залишаються чинними до кінця 2017 року

Реорганізація ФСС: яка доля договорів щодо подання електронної звітності?

У Центральному відділенні управління ВД ФССУ у м. Києві (Печерський район) повідомили, що договори щодо подання електронної звітності, які були укладені з Центральною МВД КМВ ФСС з ТВП, залишаються чинними до кінця 2017 року.

Нагадаємо, що з 1 серпня розпочав роботу Фонд соціального страхування України.

Окрім того, для зарахування коштів від сплати заборгованості по страхових внесках, а також пені, фінансових санкцій, адміністративних стягнень, капіталізованих платежів та інших надходжень відділеннями виконавчої дирекції ФССУ у Київській області відкрито нові доходні рахунки. Про це тут>>

Джерело: Центральне відділення управління ВД ФССУ у м. Києві (Печерський район)

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»