• Посилання скопійовано

АЦСК ІДД ДФС оновив версію програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1»

Програма призначена для накладення ЕЦП на будь-яку інформацію в електронному вигляді, генерацію ключів підписувачів АЦСК ІДД ДФС, перевірку сертифіката підписувача тощо

АЦСК ІДД ДФС оновив версію програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1»

АЦСК ІДД ДФС повідомив про оновлення версії програмного забезпечення надійний засіб електронного цифрового підпису – «ІІТ Користувач ЦСК-1».

 

Що це за програма?

Програма призначена для застосування на комп’ютерній техніці клієнтів АЦСК ІДД ДФС та виконує наступні функції:

  • накладення ЕЦП на будь-яку інформацію в електронному вигляді (текстові, відео-, аудіо- файли, файли баз даних тощо), а також для криптографічного захисту інформації, шляхом її направленого шифрування;
  • генерацію ключів підписувачів АЦСК ІДД ДФС, резервне копіювання особистого ключа з одного носія ключової інформації на інший, знищення особистого ключа;
  • перевірку сертифіката підписувача;
  • формування та передачу до АЦСК ІДД ДФС запиту на блокування/скасування сертифіката підписувача;
  • доступ до сертифікатів АЦСК ІДД ДФС, серверів АЦСК ІДД ДФС, сертифікатів інших підписувачів та списку відкликаних сертифікатів з метою перегляду, пошук сертифікатів підписувачів у файловому сховищі, визначення статусу сертифікатів підписувачів, перевірку цілісності сертифікатів.

 

Де взяти нову версію цього ПЗ?

Останню версію надійного засобу електронного цифрового підпису – «ІІТ Користувач ЦСК-1» (завантажити) та Настанови користувача розміщено у розділі «Програмне забезпечення» офіційного-інформаційного ресурсу АЦСК ІДД ДФС.

***

Читайте також:

Джерело: АЦСК ІДД ДФС

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»