• Посилання скопійовано

З 7 листопада АСЦК ІДД ДФС буде видавати виключно нові сертифікати. «Старі» ЕЦП залишаться чинними

З 7 листопада 2018 року АСЦК ІДД ДФС почне формувати усім своїм клієнтам виключно кваліфіковані сертифікати. ЕЦП, сформовані до 07.11.2018 р. будуть і надалі обслуговуватись до закінчення їх строку чинності

З 7 листопада АСЦК ІДД ДФС буде видавати виключно нові сертифікати. «Старі» ЕЦП залишаться чинними

АСЦК ІДД ДФС нагадує, що 7 листопада 2018 року наберуть чинності основні положення Закону «Про електронні довірчі послуги». Більше про це закон ми писали в аналітиці.

Своєю чергою, АЦСК ІДД ДФС, як кваліфікований надавач електронних довірчих послуг, з 7 листопада 2018 року почне формувати усім своїм клієнтам виключно кваліфіковані сертифікати. Такі сертифікати, як і раніше, будуть використовуватись користувачами електронних довірчих послуг для подання електронної звітності, організації електронного документообігу, отримання адміністративних послуг в електронному вигляді тощо.

 

Водночас посилені сертифікати відкритих ключів, що були сформовані до 07.11.2018 р., будуть і надалі обслуговуватись АЦСК ІДД ДФС до закінчення їх строку чинності.

 

Додатково повідомляємо, що найближчим часом на інформаційному ресурсі АЦСК ІДД ДФС буде розміщено нові форми реєстраційних карток, які необхідно буде використовувати для отримання електронних довірчих послуг починаючи з 07.11.2018 р. Про це повідомимо додатково.

 

 

Джерело: АЦСК ІДД ДФС

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»