• Посилання скопійовано

Є потреба роздрукувати дані ЕЦП від АЦСК ІДД ДФС: як це зробити?

Податківці навели алгоритм роздрукування даних ЕЦП від АЦСК ІДД ДФС

Є потреба роздрукувати дані ЕЦП від АЦСК ІДД ДФС: як це зробити?

ДФС у Тернопільській області повідомляє, що роздрукувати сертифікат відкритого ключа можливо за допомогою надійного засобу електронного цифрового підпису «ІІТ Користувач ЦСК-1», який можна завантажити на офіційному інформаційному ресурсі Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС у розділі «Програмне забезпечення», вкладка «Надійні засоби ЕЦП».

У меню програми натиснути «Переглянути сертифікати», із всього переліку сертифікатів необхідно вибрати сертифікат або додати його за допомогою кнопки «Імпортувати». Потім отримуємо інформацію щодо посиленого сертифіката, для цього слід натиснути на вибраний сертифікат подвійним кліком лівої кнопки миші, обрати пункт «Детальна інформація» та у вікні, яке з’явилось, натиснути праву кнопку миші та обрати пункт «Друкувати».

Джерело: ДФC у Тернопільській області

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»