• Посилання скопійовано

Оновлено «Єдине вікно» подання податкової звітності

В Єдине вікно додані нові форми статзвітів та оновлені форми фінансової звітності

Оновлено «Єдине вікно» подання податкової звітності

Податківці оприлюднили доповнення до спеціалізованого клієнтського програмного забезпечення для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності» до версії 1.27.2.0 станом на 31.01.2019 року.

Даний комплект програмного забезпечення включає в себе зміни та доповнення з 27.12.2018 року по 31.01.2019 року включно та встановлюється тільки на релізи Системи версії 1.27.*

При цьому всі персональні довідники та налаштування користувача залишаються незмінними. 

***

Перелік змін та доповнень (версія 1.27.2.0) (станом на 31.01.2019 р.)

Додано нові версії документів:

1. Для забезпечення приймання фінансової звітності в державному секторі за формами, затвердженими наказом Мінфіну від 27.11.2018 р. №940:

2. У відповідності до форм, які опубліковано на сайті Державної служби статистики України додано нові версії документів:

Внесення змін до існуючих документів:

1. Для можливості обрати будь який або декілька способів отримання відповіді змінено:

  • F/J 1314002 – Форма для подання запиту на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні органів Державної фіскальної служби.

Програмні модулі:

1. У відповідності до наказу Мінфіну від 04.05.2018 р. №468 «Про затвердження Порядку організації роботи та взаємодії між структурними підрозділами органів Державної фіскальної служби при складанні, поданні та опрацюванні запитів на отримання публічної інформації та Форми для подання запиту на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні органів Державної фіскальної служби» надано можливість формування та подання електронних документів до ДФСУ.

Довідники вводу:

  • spr_sti.xml – «Довідник податкових інспекцій» – станом на 29.01.2019.

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»