• Посилання скопійовано

Електронний суд: як користуватися і проблемні моменти (відео)

На даний момент в суд вже можна звернутися через інтернет - подати позов через Електронний кабінет

 Електронний суд: як користуватися і проблемні моменти (відео)

«Судебно-юридическая газета» сообщает, что на данный момент в суд уже можно обратиться через интернет – подать иск через электронный кабинет. Для этого всего лишь нужно зарегистрироваться в системе (предварительно следует получить электронный ключ, что, к примеру, в налоговой делается бесплатно).

Впрочем, во время пользования электронным судом возникает немало вопросов: начиная с того, нужно ли перезванивать в суд и уточнять, получили ли они там ваш иск? Как быть, если ответчик в системе электронного суда не зарегистрирован или его электронный адрес неизвестен? Означает ли регистрация в системе невозможность потом подать документ в привычном «бумажном» виде?

На эти и другие вопросы «Право ТВ» ответил адвокат Виталий Панов – один из первопроходцев-пользователей электронного суда.

Джерело: Судово-юридична газета

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»