• Посилання скопійовано

Мінцифри розширює співробітництво з Viber

Мінцифри розширило майданчики для комунікації у Viber

Мінцифри розширює співробітництво з Viber

Мінцифри розширює майданчики для комунікації та вже створило спільноти у Viber: 

  • Дія, де публікується інформація про онлайн-сервіси державних послуг
  • Дія.Цифрова освіта з інформацією про нові освітні серіали на онлайн-платформі з цифрової грамотності
  • чат Дія.Цифрова освіта для вчителів для обміну інформацією
  • Fedorov, де Віцепрем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров публікує інсайди Дії та Мінцифри. 

Це єдині верифіковані та підтверджені спільноти Міністерства цифрової трансформації у Viber, в яких публікується достовірна інформація з офіційних джерел Мінцифри.

На думку заступника Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерії Іонан, головна перевага співробітництва з Viber полягає в тому, що це найбільш популярний месенджер в Україні, яким активно користуються мільйони громадян. «Ми очікуємо від партнерства збільшення кількості українців, які користуватимуться всіма можливостями, які надає Дія. Від отримання державних послуг онлайн до навчання на Національній онлайн-платформі з цифрової грамотності», – наголосила Валерія Іонан.

Керівник проєкту Дія Мстислав Банік підкреслив, що філософія Дії полягає в тому, щоб держава була простою, зрозумілою та близькою українцям. «Саме тому ми дуже швидко прийняли рішення про співпрацю з Viber. За час роботи мобільного застосунку та порталу саме через Viber ми отримали найбільшу кількість звернень до служби підтримки Дії. Зараз розширюємо співпрацю та робимо комунікацію з українцями ще більш зручною. Мене особисто, як керівника Дії, дуже надихає запал команди Viber Україна та їхнє бажання плідно співпрацювати з Дією», – заявив Мстислав Банік.

«В Україні Viber встановлений на 98% смартфонів. Наша мета – поєднати всі необхідні сервіси та функції так, щоб мільйони наших користувачів могли вирішувати свої повсякденні завдання в рамках свого улюбленого додатка. Ми раді тому, що 94% студентів в Україні використовують Viber як інструмент для організації дистанційного навчання. Саме з цього почалася наша співпраця з Міністерством цифрової трансформації. В майбутньому ми плануємо ретельно працювати над розширенням нашого партнерства з міністерством, щоб охопити ще більше напрямків», – стверджує Атанас Райков, старший директор Viber у Європі, Північній Африці та на Близькому Сході.

Джерело: Міністерство та Комітет цифрової трансформації України

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»