• Посилання скопійовано

Окружний адмінсуд м. Києва відкрив провадження у справі щодо звільнення Верланова

Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження у справі за позовом Сергія Верланова до Кабінету Міністрів України та ДПС

Окружний адмінсуд м. Києва відкрив провадження у справі щодо звільнення Верланова

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Сергія Верланова до Кабінету Міністрів України та Державної податкової служби України. Суд ухвалив розглядати справу за правилами загального позовного провадження та призначив підготовче судове засідання на 19 червня 2020 року.

Нагадаємо, серед вимог вказаного позову - визнати протиправним та скасувати Розпорядження Уряду від 24 квітня 2020 №452-р, яким було звільнено Сергія Верланова з посади Голови Державної податкової служби України, та поновити його на вказаній посаді. На думку позивача, оскаржуване розпорядження про звільнення є незаконним та таким, що порушує його трудові права та законні інтереси.

***

Читайте також:

Джерело: Окружний адміністративний суд м. Києва

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»