• Посилання скопійовано

Як обмінюватися з органами влади електронними документами: сервіс від Мінцифри

Підключитися до СЕВ ОВВ можуть підприємства та установи будь-якої форми власності. Для цього потрібно звернутися до адміністратора – державного підприємства «Держінформресурс»

Як обмінюватися з органами влади електронними документами: сервіс від Мінцифри

Мінцифри в Facebook наголошує, що системи електронного документообігу допомагають працювати з е-документами.

А найліпшою безкоштовною платформою для цього є система електронної взаємодії органів виконавчої влади (СЕВ ОВВ).

CЕВ ОВВ автоматизує процеси створення, надсилання, передачі, одержання, оброблення, використання, зберігання, знищення документів в електронній формі.

З СЕВ ОВВ можна працювати у браузері або ж інтегрувати її зі своєю системою електронного документообігу.

 

Як підключитися?

Підключитися можуть підприємства та установи будь-якої форми власності. Для цього потрібно звернутися до адміністратора СЕВ ОВВ – державного підприємства «Держінформресурс». Заяву можна завантажити з офіційного сайту.

 

Що, якщо у моїй компанії немає системи документообігу?

Скористайтеся підсистемою «Модуль для швидкого підключення до СЕВ ОВВ з функціоналом електронної канцелярії» (надалі – СЕВ-СЕД). Підсистема є хмарним сервісом, має вебінтерфейс та обмежена 5 робочими місцями в рамках однієї організації.

СЕВ-СЕД має функціонал по роботі з документами (сканування, реєстрація, відправка, отримання, накладання КЕП). Також у ній можна створювати завдання, формувати звіти та шукати документи за всіма можливими реквізитами.

Дізнайтеся докладніше за посиланням або через email.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

 

Джерело: Мінцифри

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»