• Посилання скопійовано

Чи планується в Києві ще більше послаблення карантину?

За позицією голови Держспоживслужби Києва, до листопада приватні підприємства, навчальні заклади та інші організації будуть змушені працювати за карантинними правилами

Чи планується в Києві ще більше послаблення карантину?

Показники захворюваності у Києві нарешті дозволили місту послабити карантинні обмеження. Нові ж послаблення у столиці відбудуться не скоро. Про це РБК-Україна повідомив голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан.

Він нагадав, що динаміка захворюваності у місті знизилась і це дозволило зняти введені тижнем раніше обмеження.

Водночас, міська влада поки не розглядає можливості подальшого послаблення карантину у Києві.

"Я думаю, наступний перехід до послаблення відбудеться не скоро. Зважаючи на ті епідемічні показники, які наразі фіксуються… Будемо чекати наступну хвилю захворювань на коронавірус, попередньо - це листопад-жовтень", - заявив Рубан.

Він уточнив, що до цього часу приватні підприємства, навчальні заклади та інші організації будуть змушені працювати за діючими правилами.

"По кожному суб’єкту господарювання, по кожному бізнесу, по кожному напрямку вже розроблені особливі порядки роботи при даній інфекції. Буде все працювати, але з певними обмеженнями", - додав Рубан.

Нагадаємо, сьогодні київська влада зняла низку карантинних обмежень, зокрема, дозволила ресторанам, закладам громадського харчування, кінотеатрам і театрам працювати після 22:00.

Карантин у Києві посилили 1 липня через збільшення динаміки захворюваності.

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»