• Посилання скопійовано

На порталі «Дія» доступні послуги для ФОП і ТОВ (оновлено)

19 серпня портал «Дія» повідомив про запуск послуг для ФОП і ТОВ, але фактично станом на 20 серпня ці послуги так й не запрацювали. Чекаємо на відновлення роботи порталу

На порталі «Дія» доступні послуги для ФОП і ТОВ (оновлено)

19 серпня у профілі «Дія» на ФБ було проінформовано, що послуги на порталі для ФОП і ТОВ запущено. Технічні роботи завершені. З цього часу  можна знову швидко та зручно стати підприємцем або внести зміни до ФОП на https://diia.gov.ua.

Нагадаємо, що за інформацією Мінцифри, на період з 5 до 16 серпня на порталі «Дія» були недоступні:

  • відкриття, закриття або внесення змін до ФОП
  • реєстрація або перехід ТОВ на модельний статут.

Причина – запуск оновленого Єдиного державного реєстру фізичних осіб – підприємців та громадських формувань. У цей період дані переноситимуть зі старого реєстру до нового. Тому реєстратори не матимуть доступу до ЄДР.

Але фактично ці послуги почали надаватися тільки з 19 серпня.

 

UPD_о 17:00 20.08.2020

Зауважимо, що у коментарях до посту в ФБ про відновлення послуг технічна підтримка порталу інформує про тимчасову неможливість надання послуг з реєстрації. Тож станом на 17.00 20 серпня скористатися послугами неможливо. Чекаємо на відновлення.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»