• Посилання скопійовано

На які види товарів бізнес пропонує ввести електронні ТТН та видаткові накладні?

Бізнес пропонує запровадити електронні товарно-транспортні накладні для певних груп товарів (наприклад, для аграрної продукції)

На які види товарів бізнес пропонує ввести електронні ТТН та видаткові накладні?

Бізнес пропонує запровадити електронні товарно-транспортні накладні для певних груп товарів – наприклад таких, як аграрна продукція. Це дозволить спростити документообіг та надасть можливість ефективно контролювати переміщення товарів. 

Коментуючи цю пропозицію, Голова ДПС Олексій Любченко розповів, що у відомстві вже вивчали досвід кількох країн.

«Якщо ми змогли створити таку систему моніторингу ризиків то і простіші зробимо без проблем. Почати потрібно, звісно – з акцизної групи. Це прямі кошти держави, це питання маркування тощо. А коли буде необхідно – звичайно залучимо експертне середовище для опрацювання цих питань. Не бачу в створенні такої системи нічого складного, можемо самі зробити», – підкреслив він. 

Читайте також: Бізнес за введення системи електронних транспортних та видаткових накладних, – ДПС

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»