• Посилання скопійовано

З квітня в «Дія» з'являться е-лікарняні та податкові онлайн-послуги

За словами Федорова, у додатку «Дія» з квітня з'являться нові сервіси. Зокрема, е-лікарняні, автоматична реєстрація бізнесу та податкові онлайн-послуги

З квітня в «Дія» з'являться е-лікарняні та податкові онлайн-послуги

Михайло Федоров на своїй сторінці у facebook розповідає, що у квітні запускаються нові цифрові продукти в Дії. На Diia Summit. Це будуть революційні послуги, над якими команда Мінцифри працює 24/7.

  1. Дія ID. За декілька кліків у смартфоні можна буде отримати електронний підпис. Українці зможуть підписувати документи завдяки смартфону, отримувати адміністративні та фінансові послуги онлайн.
  2. Зміна місця реєстрації онлайн (найпопулярніша послуга в Україні). Ще наприкінці 2020 прийняли постанову, яка впроваджує експериментальний проєкт з реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання в електронному форматі.
  3. Будівельні онлайн-послуги – початок виконання будівельних робіт та введення в експлуатацію об’єктів класу СС2 та СС3.
  4. Автоматична реєстрація бізнесу – автоматична реєстрація послуг для ФОП онлайн. Готуються відповідні зміни до законодавства про реєстрацію ФОП без участі реєстратора.
  5. Електронний лікарняний. Заміна паперового лікарняного на електронний листок непрацездатності.
  6. Податкові онлайн-послуги. Оптимізація на переведення в Дію послуг кабінету платника податків.

І це не все.

Все інше – трохи пізніше.

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»