• Посилання скопійовано

Інформація для фізосіб-«єдинників» ІІІ групи! Формат нової декларації  – знову в Е-кабінеті

Станом на 7 квітня податківці повернули в Е-кабінет формат нової декларації з єдиного податку для фізосіб-«єдинників» ІІІ групи

Інформація для фізосіб-«єдинників» ІІІ групи! Формат нової декларації  – знову в Е-кабінеті

Ми вже повідомляли, що 1 квітня  в Е-кабінеті було додано нову декларацію платника єдиного податку ФОП ІІІ групи. Її можна знайти, обравши F01 Прибуток.

Формат нової декларації F0103307. У неї є додаток 1 (F0133107) "Вiдомостi про суми нарахованого доходу застрахованих осiб та суми нарахованого єдиного внеску" до Податкової декларацiї платника єдиного податку  фiзичної особи пiдприємця.

Але його подавати слід буде вже за підсумками ІV кварталу 2021 року. Про це ми писали тут.

З 1 квітня тим ФОПам, хто подавав звітність в електронній формі приходили квитанції з відмовами. А згодом без пояснення причин ДПС вилучила її з переліку декларацій з Е-кабінету.

5 квітня податківці наголосили, що декларація з єдиного податку поки не приймається через проведення удосконалення взаємодії інформаційно-телекомунікаційної системи щодо приймання та обробки звітності, зокрема, в органах ПФУ.

Станом на 7 квітня формат F0103307  вже знову з'явився у Е-кабінеті. Його як й раніше можна знайти, обравши F01 Прибуток. Сподіваємося, що цей формат вже буде прийматися.

Нагадуємо, що останній день подання декларації платниками єдиного податку ІІІ групи - 11 травня.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»