• Посилання скопійовано

Податкову декларацію платника єдиного податку - ФОП 3 групи почали приймати!

Податківці почали приймати декларації з єдиного податку від ФОП 3 групи. Але і тим, хто вже надсилав цю декларацію раніше, варто прочитати цю новину

Податкову декларацію платника єдиного податку - ФОП 3 групи почали приймати!

Арт-Звіт повідомляє, що успішні квитанції для звіту F0103307 — Податкова декларація платника єдиного податку — фізичної особи — підприємця (для третьої групи) сьогодні 19.04.2021 почали надходити.

Перевірте наявність квитанцій у програмі та їх текст, якщо в квитанції №2 зазначено:

код помилки 01. Результат обробки: автоматичну обробку документа не виконано Відомості про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску подаються за останній податковий (звітний) період «квартал» / «півріччя» / «три квартали») у випадках проведення державної реєстрації припинення або переходу на сплату інших податків і зборів. Виправте помилки та надішліть документ повторно. Дані не завантажено до Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

В такому разі сьогодні необхідно подати звіт повторно, попередньо скопіювавши його.

Також нагадуємо, що Додаток 1 «Відомості про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску» у складі Декларації за І квартал 2021 року не подається, його необхідно буде заповнювати та подавати за IV квартал 2021 року.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Арт-Звіт

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»