• Посилання скопійовано

Профспілки проти об'єднання ПФУ та ФСС

За висновками СПО об'єднань профспілок, проєкт Закону №3663 спрямований на руйнування існуючої системи соціального страхування, порушення принципів соціального діалогу

Профспілки проти об'єднання ПФУ та ФСС

Федерація профспілок повідомляє, що 2 листопада 2021 року Головою Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні Григорієм Осовим  направлено головам депутатських фракцій і груп у Верховній Раді України звернення із закликом до народних депутатів України не підтримувати при голосуванні проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (нова редакція) та інших законодавчих актів України», реєстр. № 3663 від 15.06.2020, розгляд якого у першому читанні заплановано на пленарному засіданні парламенту 6 листопада 2021 року.

Визначений законопроект, за висновками СПО об'єднань профспілок, спрямований на руйнування існуючої системи соціального страхування, порушення принципів соціального діалогу, визначених законодавством України і міжнародними нормами, та в подальшому може призвести до зниження розмірів матеріального забезпечення і зменшення обсягу соціальних послуг для застрахованих осіб.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

 

Джерело: Федерація профспілок України

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»