• Посилання скопійовано

Не можете з-за кордону потрапити на сайт КНЕДП ДПС: який алгоритм дій?

Зняття обмежень доступу до офіційного інформаційного ресурсу КНЕДП ДПС поширюється на запити усіх користувачів, які перебувають поза межами державного кордону України, окрім тих, що надходять з IP-адрес недружніх країн

Не можете з-за кордону потрапити на сайт КНЕДП ДПС: який алгоритм дій?

Податківці у підкатегорії 301.13 ЗІР зазначили, що для зняття обмежень доступу до офіційного інформаційного ресурсу Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Державної податкової служби України (далі – Надавач) користувачам, які перебувають за межами державного кордону України, рекомендуємо повідомити на електронну скриньку або за зверненням в телефонному режимі (посилання: https://ca.tax.gov.ua/contacts) прізвище, ім’я та по батькові користувача, реєстраційний номер облікової картки платника податків або код ЄДРПОУ та назву юридичної особи зі статичною IP-адресою, з якої здійснюється доступ до систем.

Зняття обмежень доступу до офіційного інформаційного ресурсу Надавача поширюється на запити усіх користувачів, які перебувають поза межами державного кордону України, окрім тих, що надходять з IP-адрес недружніх країн.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»