• Посилання скопійовано

Чи можна подати заяву про перехід на спрощену систему оподаткування в електронній формі

Чи можливе подання фізособою-підприємцем заяви для обрання або переходу на спрощену систему оподаткування (внесення змін до реєстру платників єдиного податку, відмови від спрощеної системи оподаткування) в електронній формі? Роз'яснюють податківці

Чи можна подати заяву про перехід на спрощену систему оподаткування в електронній формі

ДФС у підкатегорії 107.12 ресурсу "ЗІР" зазначила, що  фізичні особи – підприємці мають можливість подати заяву про застосування спрощеної системи оподаткування для обрання або переходу на спрощену систему оподаткування, внесення змін до реєстру платників єдиного податку та відмови від спрощеної системи оподаткування до контролюючого органу особисто або поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення.

 При цьому можливість подання заяви засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб наразі не реалізована.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення »