• Посилання скопійовано

ВРУ прийняла у І читанні закон щодо уточнення визначення лізингу в межах ПКУ

4 марта ВРУ прийняла у І читанні законопроєкт №3601, яким пропонується уточнити визначення лізингової (орендної) операції, оперативного лізингу (оренди) та фінансового лізингу (оренди)

ВРУ прийняла у І читанні закон щодо уточнення визначення лізингу в межах ПКУ

4 березня ВРУ прийняла за основу проект Закону №3601 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо усунення суперечностей та уточнення визначення лізингової (орендної) операції"

Законопроектом пропонується уточнити зміст понять «лізингова (орендна) операція», «оперативний лізинг (оренда)», «фінансовий лізинг (оренда)», встановивши, що такі операції може здійснювати лише юридична особа, а не фізична чи юридична особа, як це передбачено чинними нормами.

Проектом у цьому зв’язку пропонується абзаци перший, четвертий-шостий підпункту 14.1.97 пункту 14.1 статті 14 Податкового кодексу України викласти в новій редакції.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Облік та звітність/Облік окремих операцій

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Облік окремих операцій»